AUGH! The SOUND is back!

Opinions, comments, critiques, and what you hear is going on – post it, share it!
Post Reply
blake
Posts: 1
Joined: Thu Oct 01, 2009 2:32 pm
Location: New York, NY
Contact:

AUGH! The SOUND is back!

Post by blake » Thu Oct 08, 2009 3:43 pm

Oh no, the little three-note login sound is back on All Access!

bee - bee - beep!

I thought (hoped) maybe it was gone for good....

Did someone REQUEST its return? You'll be tarred and feathered, so it's probably best not to answer that.

pepperjack
Posts: 5
Joined: Fri Oct 02, 2009 7:07 am

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by pepperjack » Fri Oct 09, 2009 6:31 am

You might try FlashMute. http://www.indev.no/?p=projects

It blocks all flash sounds, so remember to unmute it if you want to watch a YouTube video or something. I specifically sought out a solution like this because of this site and that stupid logon sound, but it also keeps you from being assaulted by shitty bands on MySpace pages. It's better than muting the whole computer.

Scratch that. FlashMute doesn't work for this one.

KOOL Listener Lauren
Posts: 11
Joined: Sat Oct 03, 2009 9:53 am
Location: Glendale, AZ
Contact:

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by KOOL Listener Lauren » Sat Oct 10, 2009 2:40 am

Just turn the volume down on your computer.

As for the crappy MySpace bands, there's now an option you can choose where it doesn't auto-start music when visiting pages.

benedetto
Posts: 7
Joined: Fri Apr 11, 2008 5:39 pm

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by benedetto » Mon Oct 12, 2009 9:39 am

Some people love the sound, some people hate it. It's actually not a logo sound ... it's to let you know when there is new Net News that you haven't read. We will probably add an option for users to permanently disable the sound if they don't like it, but we don't have an ETA on that yet.

robnokshus
Posts: 66
Joined: Thu Oct 01, 2009 6:15 am

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by robnokshus » Tue Oct 13, 2009 8:32 am

I doubt anybody "loves" the sound, except maybe the person who created it. I can remember many a time logging into All Access in the studio with the computer fader at 0 and that damn sound making me jump right out of my crappy chair! (even worse with headphones on)

Kind of ironic too that that one sound is the ONLY audio on this Radio and Music site.

Please rush the disable button.

Thanks.

rowdyron
Posts: 66
Joined: Tue Oct 13, 2009 3:48 pm

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by rowdyron » Tue Oct 13, 2009 4:09 pm

If there is a video of this I'm sure we'd love to see it!!

lol

just a thought

robnokshus
Posts: 66
Joined: Thu Oct 01, 2009 6:15 am

Re: AUGH! The SOUND is back!

Post by robnokshus » Wed Oct 14, 2009 10:46 am

Mercifully, no cameras in my studio. (Would be quite the nose-picking reel though!)

Post Reply